En aquestes dates tan assenyalades, volem fer-li arribar els nostres millors desitjos per a aquestes Festes i per al pròxim Any 2021. Encara que hagi estat un any complicat, hem estat junts en la distància afrontant els reptes d´aquesta nova realitat. Sense tu, sense vosaltres res d´això hagués estat possible.

Som conscients que no són temps fàcils i que aquest any 2020 sempre serà recordat amb tristesa i nostàlgia per tot el que hem deixat enrere i per totes aquelles persones que, per desgràcia, ja no ens podran acompanyar en el nostre camí. El nostre record sempre estarà amb elles.

Aquest 2020, en què la distància s´ha imposat com a obstacle entre aquelles persones que més volem, hem intentat, amb totes les nostres forces i posant tots els mitjans possibles, estar més a prop que mai de vosaltres.

Desitgem que tots els esforços realitzats, us hagin ajudat aquest any a afrontar els reptes i dificultats que aquest 2020 ens ha posat pel camí.

2021 es presenta amb molta incertesa, però volem començar el nou any amb més il·lusió i esperança que mai perquè, sens dubte, seran les nostres armes més fortes per lluitar contra aquest enemic comú: El Covid19. En aquesta lluita constant per recuperar aquesta normalitat que ens ha estat arrabassada, només demanem seguir comptant amb tots vosaltres, que per a nosaltres, és el nostre bé més preuat.

Desitgem que gaudeixi d´aquestes Festes en companyia dels seus éssers més estimats i que comenci el proper 2021 carregat de bons propòsits, somnis per complir i, per descomptat, sempre acompanyat de nosaltres.

Déjanos tus datos

Bon Nadal i un Feliç 2021 ple d´abraçades!