Política de Privacitat 

La teva privacitat és important per a gestoriadepimes.com En aquesta declaració de privacitat s’explica quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com els utilitzem. T’animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. Els majors de 14 anys podran utilitzar qualsevol funcionalitat on s’ofereixin dades privades sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

 

En el cas dels menors de 14 anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

 

En cap cas es demanaran el menor d’edat dades relatives a la situació professional, econòmica o a la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d’aquests.

 

Si ets menor de 14 anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de compartir cap informació personal.

 

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

 

gestoriadepimes.com ha adequat aquesta web a les exigències de l’Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPDGDD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable de l’tractament de les teves dades personals

Gestoriadepimes SL

Girona: C. Bonastruc de Porta, 24, 4t 1a · 17001 Girona.

Tel. 972 21 51 22
Tel. 630.060.388
info@gestoriadepimes.com

 

Com hem obtingut les dades?

 

Les dades personals que tractem en davidcuesta.es procedeixen de:

Formulari de contacte

Formulari de subscripció
Comentaris en els posts
Formulari de venda

 L’Usuari assumeix la responsabilitat de les Dades Personals de tercers obtinguts, publicats o compartits a través d’aquest lloc i garanteix que té dret a comunicar-los o difondre’ls, alliberant el Propietari de qualsevol responsabilitat davant de tercers.

 Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si en davidcuesta.es estem tractant les seves dades personals.

 

Les persones interessades tenen dret a:

Sol·licitar l’accés a les dades personals relatives a l’interessat
Sol·licitar la seva rectificació o supressió
Sol·licitar la limitació del seu tractament
Oposar-se a el tractament
Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació de l’tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservaré per a l’exercici o la defensa de reclamacions. 

A l’exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmeten directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

 

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, en aquest cas, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament. 

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

 

Les dades dels usuaris es recullen per permetre a l’Propietari prestar els seus Serveis, així com per als següents fins: Publicitat, Estadístiques, contactar amb l’usuari, Gestió de pagaments, Interacció amb les xarxes socials i plataformes externes, Remarketing i segmentació per comportament, proves de rendiment de contingut i funcionalitat (proves A / B), Visualització de contingut de plataformes externes, Protecció contra el SPAM, Gestió d’etiquetes, Gestió de contactes i missatges i Comentari de contingut.

Per obtenir informació més detallada sobre els caps de el tractament i sobre les Dades Personals concretament pertinents per a cada finalitat, l’Usuari pot consultar les seccions pertinents de el present document.

Detalls sobre el processament de dades personals

 

Les dades personals es recullen amb les finalitats i utilitzant els següents serveis:

Comentari de l’contingut

Els serveis de comentaris permeten als usuaris fer i publicar els seus propis comentaris sobre el contingut degestoriadepimes.com.

Els usuaris, depenent de la configuració decidida pel Propietari, també poden deixar el comentari de forma anònima. En el cas que les Dades Personals facilitades per l’Usuari incloguin el correu electrònic, aquest podrà utilitzar-se per enviar notificacions de comentaris sobre el mateix contingut. Els usuaris són responsables de el contingut dels seus comentaris.

Si s’instal·la un servei de comentaris proporcionat per tercers, és possible que, tot i que els usuaris no utilitzin el servei de comentaris, aquest pugui recopilar dades de trànsit relatives a les pàgines en què s’instal·la el servei de comentaris.

Sistema de comentaris gestionat directament per gestoriadepimes.com

gestoriadepimes.com té el seu propi sistema de comentaris de contingut.

Dades personals recollides: cognom, galetes, correu electrònic i nom.

Contacti amb l’usuari

Formulari de contacte de gestoriadepimes.com

L’usuari, a l’omplir el formulari de contacte amb les seves dades, consenteix que s’utilitzin per respondre a les sol·licituds d’informació, cites o de qualsevol altra índole que s’indiquin en l’encapçalament de l’formulari.

Dades personals recopilades: cognom, correu electrònic, nom i diversos tipus de dades.

Llista de correu o butlletí gestoriadepimes.com

A l’inscriure a la llista de correu o al butlletí informatiu, l’adreça de correu electrònic de l’usuari s’afegeix automàticament a una llista de contactes als quals es poden enviar missatges de correu electrònic que continguin informació, inclosa informació comercial i de promoció, relacionada amb aquest lloc. La seva adreça de correu electrònic també pot ser afegida a aquesta llista com a resultat del seu registre en gestoriadepimes.com o després de realitzar una compra.

Dades personals recollides: correu electrònic, nom i gènere.

Gestió de contactes i enviament de missatges

Aquest tipus de servei permet gestionar una base de dades de contactes de correu electrònic, contactes telefònics o qualsevol altre tipus de contactes utilitzats per comunicar-se amb l’usuari.

Aquests serveis també poden permetre la recopilació de dades relatives a la data i l’hora en què l’usuari mostra els missatges, així com la interacció de l’usuari amb ells, com la informació dels clics als enllaços inserits en els missatges.

Sendfox (Summe Group Inc)

Sendfox és un servei de gestió d’adreces i enviament de missatges de correu electrònic proporcionat per Summe Group Inc.

Dades personals recollides: cognom, correu electrònic i nom.

Lloc de processament: Summe Group, Inc., una corporació de Delaware d / b / a SendFox 1305 E. 6th St. Suite 3Austin, TX 78702
Correu electrònic: support@sendfox.com

Gestió de pagaments

Els serveis de gestió de pagaments permeten a aquest lloc processar els pagaments amb targeta de crèdit, transferència bancària o altres mitjans. Les dades utilitzades per al pagament s’adquireixen directament de l’operador de el servei de pagament sol·licitat sense que gestoriadepimes.com els processi de cap manera.

Alguns d’aquests serveis també poden permetre l’enviament programat de missatges a l’usuari, com els correus electrònics que contenen factures o notificacions de pagament.

PayPal (Paypal)

PayPal és un servei de pagament proporcionat per PayPal Inc, que permet a l’usuari fer pagaments en línia.

Dades personals recollides: diversos tipus de dades segons s’especifica en la política de privacitat de el servei.

Lloc de tractament: Veure la política de privacitat de Paypal – Política de privacitat.

Gestió de l’etiqueta

Aquest tipus de serveis és funcional a la gestió centralitzada de les etiquetes o scripts utilitzats en aquest lloc.

La utilització d’aquests serveis comporta el flux de dades dels usuaris a través d’ells i, si escau, la seva retenció.

Google Tag Manager (Google LLC)

Google Tag Manager és un servei de gestió d’etiquetes proporcionat per Google LLC.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Interacció amb les xarxes socials i les plataformes externes

Aquest tipus de serveis permet interactuar amb les xarxes socials, o amb altres plataformes externes, directament des de les pàgines de gestoriadepimes.com.

Les interaccions i la informació adquirida per gestoriadepimes.com estan en tot cas subjectes a la configuració de privadesa de l’usuari en relació amb cada xarxa social. 

En cas que s’instal·li un servei d’interacció amb les xarxes socials, és possible que, tot i que els usuaris no utilitzin el servei, el mateix reculli dades de trànsit relacionats amb les pàgines on s’instal·la.

 

El botó “M’agrada” de Facebook i els ginys socials (Facebook, Inc.)

El botó “M’agrada” i els ginys socials de Facebook són serveis d’interacció amb la xarxa social Facebook, proporcionats per Facebook, Inc.
Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa. 

Botó de tweet i ginys socials de Twitter (Twitter, Inc.)

El botó Tweet i els ginys socials de Twitter són serveis d’interacció amb la xarxa social Twitter, proporcionats per Twitter, Inc.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.
El botó “Pin it” i els ginys socials de Pinterest

El botó “Pin it” i els ginys socials de Pinterest són serveis d’interacció amb la plataforma Pinterest, proporcionada per Pinterest Inc.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat.

Protecció contra el SPAM

Aquest tipus de serveis analitza el tràfic de gestoriadepimes.com, que potencialment conté Dades Personals dels Usuaris, per tal de filtrar-de parts de l’trànsit, missatges i continguts reconeguts com SPAM.

Google reCAPTCHA (Google Inc.)

Google reCAPTCHA és un servei de protecció contra el SPAM proporcionat per Google Inc.

L’ús d’sistema reCAPTCHA està subjecte a la política de privacitat i a les condicions d’ús de Google.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte a l’Escut de privadesa.

anunci

Aquest tipus de servei permet que les dades de l’usuari s’utilitzin amb fins de comunicació comercial en diverses formes de publicitat, com els banners, també en relació amb els interessos de l’usuari.

Això no vol dir que totes les dades personals s’utilitzin per a aquest propòsit. A continuació s’exposen les dades i les condicions d’ús.

Alguns dels serveis que s’enumeren a continuació poden utilitzar galetes per identificar l’Usuari o utilitzar retargeting de comportament, és a dir, mostrar anuncis adaptats als interessos i a el comportament de l’Usuari, que també es detecten fora d’aquest lloc web. Per saber més sobre això, li suggerim que revisi les polítiques de privacitat dels respectius serveis.

A més de les possibilitats d’exclusió que ofereixen els serveis que s’indiquen a continuació, l’usuari pot optar per no rebre cookies relacionades amb un servei de tercers visitant la pàgina d’exclusió de Network Advertising Initiative.

Google AdSense (Google Inc.)

Google AdSense és un servei de publicitat proporcionat per Google Inc. Aquest servei utilitza la galeta “Doubleclick”, que rastreja l’ús d’aquest lloc i el seu comportament en relació amb els anuncis, productes i serveis oferts.

L’usuari pot decidir en qualsevol moment no utilitzar la galeta de Doubleclick desactivant: google.com/settings/ads/onweb/optout.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Criteo (Criteo SA)

Criteo és un servei de publicitat proporcionat per Criteo SA.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de tractament: França – Política de privacitat – Opt-out.

Remercadeo i focalització de l’comportament

Aquest tipus de serveis permet a a gestoriadepimes.com i als seus socis comunicar, optimitzar i servir anuncis basats en el seu ús anterior d’aquest lloc.

Aquesta activitat es duu a terme mitjançant el seguiment de les dades d’ús i l’ús de Cookies, informació que es transfereix als socis als quals es vincula l’activitat de remàrqueting i d’orientació de l’comportament.

A més de les possibilitats d’exclusió que ofereixen els serveis que s’indiquen a continuació, l’usuari pot optar per no rebre cookies relacionades amb un servei de tercers visitant la pàgina d’exclusió de Network Advertising Initiative.

Remarketing de Facebook (Facebook, Inc.)

Facebook Remarketing és un servei de remàrqueting i behavioral targeting proporcionat per Facebook, Inc. que vincula el negoci de gestoriadepimes.com amb la xarxa de publicitat de Facebook.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Remarketing amb Google Analytics per a la publicitat en pantalla (Google Inc.)

Google Analytics per a la publicitat de display és un servei de remàrqueting i de segmentació per comportament proporcionat per Google Inc. que vincula l’activitat de seguiment realitzada per Google Analytics i les seves galetes amb la xarxa publicitària Adwords i la Cookie de Doubleclick.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Remarketing d’AdWords (Google Inc.)

AdWords Remarketing és un servei de remàrqueting i behavioral targeting proporcionat per Google Inc. que connecta l’activitat de gestoriadepimes.com amb la xarxa de publicitat Adwords i la galeta d’Doubleclick.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi.

Estadístiques

Els serveis que figuren en aquesta secció permeten el Controlador de Dades vigilar i analitzar les dades sobre el trànsit i serveixen per fer un seguiment de l’comportament de l’usuari.

Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics és un servei d’anàlisi web proporcionat per Google Inc. ( “Google”). Google utilitza les Dades Personals recollides per tal de rastrejar i analitzar l’ús de gestoriadepimes.com, recopilant informes i compartint-los amb altres serveis desenvolupats per Google.

Google pot utilitzar les Dades Personals per contextualitzar i personalitzar els anuncis a la seva xarxa publicitària.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Google Analytics amb IP anonimitzada (Google Inc.)

Google Analytics és un servei d’anàlisi web proporcionat per Google Inc. ( “Google”). Google utilitza les dades personals recollides per tal de rastrejar i examinar l’ús de gestoriadepimes.com, recopilant informes i compartint-los amb altres serveis desenvolupats per Google.

Google pot utilitzar les Dades Personals per contextualitzar i personalitzar els anuncis a la seva xarxa publicitària.

Aquesta integració de Google Analytics fa que la seva adreça IP sigui anònima. La anonimització funciona escurçant la seva adreça IP dins de les fronteres dels estats membres de la Unió Europea o d’altres països que són part de l’Acord sobre l’Espai Econòmic Europeu. Només en casos excepcionals, l’adreça IP serà enviada als servidors de Google i escurçada dins dels Estats Units.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Monitorització de les conversions dels anuncis de Facebook (Facebook, Inc.)

El Monitorització de conversió d’Anuncis de Facebook és un servei d’estadístiques proporcionat per Facebook, Inc. que vincula les dades de la xarxa d’anuncis de Facebook amb les accions realitzades dins de gestoriadepimes.com.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Monitorització de les conversions d’AdWords de Google (Google Inc.)

El monitoratge de la conversió de Google AdWords és un servei d’estadístiques proporcionat per Google Inc. que vincula les dades de la xarxa publicitària de Google AdWords amb les accions realitzades dins de gestoriadepimes.com.

Dades personals recollides: Galetes i dades d’ús.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Extensió de l’ID d’usuari per a Google Analytics (Google Inc.)

Google Analytics en aquest lloc web utilitza una funció anomenada ID d’usuari. Això permet un seguiment més precís dels usuaris a l’assignar a cada un d’ells una identificació única per a diverses sessions i dispositius, però de manera que no permet a Google identificar personalment a un individu o identificar permanentment un dispositiu específic.

L’extensió d’ID d’usuari també li permet connectar les dades de Google Analytics amb altres dades d’usuari recopilats en aquest lloc.

L’enllaç Opt Out que es proporciona a continuació permet desactivar el rastreig de el dispositiu que s’està utilitzant, però no exclou altres activitats de rastreig realitzades pel Propietari. Per desactivar-també, si us plau contacti amb el propietari a través de l’adreça de correu electrònic de contacte.

Dades personals recollides: Galetes.

Lloc de processament: Estats Units – Política de privacitat – Optar per no participar-hi. Subjecte adherit a l’Escut de privadesa.

Prova de rendiment de l’contingut i la funcionalitat (prova A / B)

Els serveis continguts en aquesta secció permeten el Controlador de Dades rastrejar i analitzar la resposta de l’Usuari, en termes de trànsit o comportament, en relació amb els canvis en l’estructura, el text o qualsevol altre component d’aquest lloc.

Per quant de temps conservarem les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

Mentre es mantingui la relació mercantil.
Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l’interessat.
Període a partir de l’última confirmació d’interès: 1 anys.

Cookies

El nostre lloc web utilitza galetes. Per obtenir més informació sobre les cookies, si us plau, consulteu la nostra política de cookies.
Tenim un acord de processament de dades amb Google.
L’entrada de les adreces IP completes està bloquejada per nosaltres.

Seguretat

Ens comprometem a garantir la seguretat de les dades personals. Prenem les mesures de seguretat apropiades per limitar l’abús i l’accés no autoritzat a les dades personals. Això assegura que només les persones necessàries tinguin accés a les seves dades, que l’accés a les dades estigui protegit i que les nostres mesures de seguretat siguin revisades regularment.

Les mesures de seguretat que utilitzem són

Nom d’usuari i contrasenya (només per a usuaris registrats)
TLS / SSL
DKIM, SPF i DMARC
Protecció dels X-XSS
No hi ha referència quan el cap de l’descens.

Llocs web de tercers

Aquesta declaració de privacitat no s’aplica als llocs web de tercers vinculats al nostre lloc web. No podem garantir que aquests tercers processin les seves dades personals de manera fiable o segura. Us animem a que llegeixi les declaracions de privacitat d’aquests llocs web abans d’usar-los.

Canvis en la política de privacitat

Reservat el dret de fer canvis en aquesta política de privacitat. Us recomanem que revisi aquesta declaració de privacitat regularment per estar a el dia de qualsevol canvi. També l’informarem activament sempre que sigui possible.

Accés i edició de dades

Si té alguna pregunta o vol saber quines dades personals tenim sobre vostè, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres.
Pot posar-se en contacte amb nosaltres utilitzant la informació que figura a continuació.

Tens els següents drets:

Té dret a saber per què les seves dades personals són necessaris, què passarà amb ells i per quant de temps s’emmagatzemaran.
Dret d’accés: Té dret a accedir a les dades personals que tenim sobre vostè.
Dret de rectificació: Té dret a completar, corregir, esborrar o bloquejar les seves dades personals en qualsevol moment.
Si ens dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades, té dret a revocar aquest consentiment i al fet que s’eliminin les seves dades personals.
Dret a transferir les seves dades: Té dret a sol·licitar a l’responsable de les dades totes les seves dades personals i a transferir íntegrament a un altre responsable de les dades.
Dret a objectar: ​​Té dret a objectar el processament de les seves dades.

Complirem amb això, llevat que hi hagi raons justificades per al processament.

Assegureu-vos d’indicar sempre clarament qui és vostè, perquè puguem estar segurs que no canviem o esborrem les dades de la persona equivocada.

Presentar una denúncia

Si no està satisfet amb la forma en què fem servir (una queixa) el tractament de les seves dades personals, té dret a presentar una queixa davant el supervisor de Protecció de Dades.

Informació de contacte

Lloc web: https://gestoriadepimes.com
Correu electrònic: info@gestoriadepimes.com

Tel. 972 21 51 22
Tel. 630.060.388